13 Ağustos 2012 Pazartesi

Parasiz Alisveris:)





Kizlaaaaar hayalimiz gercek oldu ,(Kizlar demis olsam bile alisveris cilginligi beylerin de ilgisini cekebilir :) ) yillardir bekledigimiz parasiz alisveris sonunda kapimiza geldi :) Hep aklimizdan gecirdigimiz para harcamadan da alisveris yapmak artik mumkun. Nasil mi ?






Kendileri , Sanal ortamdan da olsa alisveris cilginligimizi biraz dizginleyebilecek, bize ayni hissi verebilecek bir site. Ozellikle de benim gibi ya da cesitli sebeplerden dolayi alisveris yapamaktan mahrum kalmissaniz , ilaciniz kapiniza geldi.

Aslinda amaci reklam ve pazarlama uzerine kurulu bu site de olsa bizim cok hosumuza gidecek bir alisveris oyunu yaratmis. Ilk etapta alisverisinize Londra'da  ve 250 pound'luk sanal paranizla basliyorsunuz. Devaminda harcadiginiz paralara ve yaptiginiz kombinasyonlara gore diger ulkelere de aciliyorsunuz ve her saat 'collect payday' tusuna basarak paraniza para ekliyebiliyorsunuz.

Peki diyorsaniz o guzelim kombinasyonlar , o canim kiyafetler sadece sanal dunya da mi kalacak? Tabi ki hayir :) En guzel ozelliklerinden biri ise yaptiginiz kombinasyonlari isterseniz internet uzerinden satin alabiliyor olmaniz, tabi hepsinin Turkiye'ye gonderimi var mi dir bilmiyorum ama yine de saatlerce markalari gezip guzel bir kombin yaratmakla harcayacaginiz zamanin burada cok daha azini harcayarak nerede ne var, ne kadar ne degil hepsini gorebiliyorsunuz. Siz alisveris yaptikca, alisveris yapabileceginiz marka sayisi da artiyor.

Bu is sanal dunya da kalirsa bir sure sonra keyfini yitirebilir diye dusunmus olmalilar ki siz alisveris yaptikca gercek hayatta indirim kuponlari ya da hediye cekleri kazanabiliyorsunuz.

Kendi kombinlerinizi yaratmanizin disinda size fikir verecek baskalarinin yaptigi kombinleri de gorebiliyorsunuz. Ayrica onlari like edip, kombinasyonlarinizin ne kadar begenildigini gormek de mumkun :) Uye olmak ise cok kolay facebook account'unuzu kullanmaniz yeterli :)

Yasasin alisveris cilginligi diyooor ve haydi kizlar alisverise :):):)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...